Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Üzlethelyiség, Vecsés,
39.9 millió Ft
Alapterület: 230 m2
Állapot: Átlagos
Vecsésen, a vasútállomás közvetlen közelében megvételre kínálok egy 230 nm-es, belső felújításon átesett, vendéglátóipari célra kiválóan alkalmas ingatlant, mely 549 nm-es telken helyezkedik el. Az ingatlant 7 éve kibővítették, belülről teljesen felújították, casino/ kártya teremmé alakították át, de a törvényi szabályzások következtében ezt a tevékenységet meg kellett szüntetni. A felújítás során nagyon komoly hang- és hőszigetelő burkolattal látták el a falakat, figyelve arra, hogy ha az üzemeltető zenés szórakozóhelyet szeretne üzemeltetni, akkor a kiszűrődő zajok ne érjék el a megengedett határértéket. Nagy alapterületű, és több vendégtérrel rendelkezik az egység, így többféle célra alkalmas lehet, a hasznosításának a fantázia szab határt. Közvetlenül a vasútállomás mellett van, így megfelelő hasznosítás mellett nagy forgalomra lehet számítani. Az épület külső felújítása az új tulajdonos feladata lesz, de kértünk árajánlatokat. A háznak egyetlen vályogfala van, a többi tégla. A teljes külső felújítás, beleértve a vályogfal cseréjét téglafalra, illetve a tető felújítását, 5-6 millió forintba kerül - konkrét kivitelezői ajánlattal rendelkezünk. Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, vagy kérdése van ezzel kapcsolatban, várom a hívását, akár hétvégén is. kd
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Dorog,
38 millió Ft
Alapterület: 128 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Belvárosi ingatlan!
Dorog belvárosában eladó egy 128 m2 jelenlegi besorolás szerint vendéglátó egység, de lehetőség van az átminősítésre mint lakóingatlan.
Eladó Építési telek, Vác,
13.5 millió Ft
Alapterület: 867 m2
Vácon a Makay Imre utcában a Gödöllői út közelében a Lidl-től 350 méterre, 876m2-es belterületi építési telek eladó! Közművek tekintetében a villany és a csatorna telken belül van, a gáz meg lett igényelve. A telek LKE-9 besorolású, a helyi építési szabályzat szerint: -Oldalhatáros építési mód -30% beépíthetőség terepszint felett -40% beépíthetőség terepszint alatt -60% legkisebb kialakítható zöldfelület -Épületmagasság 3,5-6,5 méter INGYENES hitel tanácsadás, CSOK ügyintézés! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését vagy egyéb információra van szüksége hívjon bizalommal! hp
Eladó Üzlethelyiség, Miskolc,
18 millió Ft
Alapterület: 38 m2
Állapot:
Eladó Miskolc Belvárosában a Dayka Gábor utcában ez a 38m2-es üzlethelyiség. Földszinten elhelyezkedő, utcai bejárattal rendelkező, forgalmas út mentén található. Az épület 2020-ben épült téglából. Fűtésről és meleg vízről gáz-cirkó gondoskodik. Remek elhelyezkedéséből adódóan számos lehetőséget lehet megvalósítani, üzletnek, irodának egyaránt alkalmas. Kiváló befektetési lehetőség! Könnyen kiadható ezen a környéken. Villamos- és buszmegálló pár percnyire a lakástól. A szolgáltatás vevők részére ingyenes. Irodánkban személyre szabott, bank-semleges hitel-tanácsadással is várjuk Ügyfeleinket! Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Dunaújváros,
165 millió Ft
Alapterület: 441 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Eladó Dunaújváros belvárosában  jelenleg is jól működő étterem teljes berendezéssel, nyolc éve működő céggel, ami alkalmas pályázatokra is. Minden előírásnak megfelel a cég, friss engedélyekkel! Az ár tartalmazza magát a céget, épületet és a hozzá tartozó földterületet, a meglévő szerződéseket, engedélyeket, eszközöket amik a tovább üzemeltetés adott.
Eladó Építési telek, Vát,
4.9 millió Ft
Alapterület: 2 385 m2
Szombathelytől 15km, Sárvártól 10km-re, Váton építési telkek eladók. A csendes zsákutcában található 2db telek külön helyrajzi számon szerepel.Területük: 2385 m2 és 2491 m2. Közművek az utcában megtalálhatók. Építészeti előírás: 30% beépíthetőség, 4.5 m építménymagasság. Az ár 1 db telekre vonatkozik.
Eladó Építési telek, Balatonboglár,
9.5 millió Ft
Alapterület: 2 158 m2
Balatonboglár falusias (Szőlőskislak - Lf5) lakóterületén kínáljuk megvételre ezt az építési telket. A tulajdoni lapon szereplő pontos megnevezés, kivett gazdasági épület udvar. Az ingatlan telke 2158 m2-es (18.9 m x 114 m), összközműves infrastruktúrájú, rajta felújítandó kb. 3 x 6 m bruttó alapterületű nyeregtetős, pala fedésű, tégla épület (alatta pince) és egy kerekes kút található. Az övezeti besorolása szerint a maximum beépítettsége 30% lehet 5 m építménymagasság mellett. A területen elhelyezhető többek között lakóépület, mező- és erdőgazdasági (üzemi) építmény, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület, szálláshely szolgáltató épület, melyek építésének és használatbavételének alapvető feltétele, hogy a területet teljes közművel kell ellátni. Minden közmű telken belül (villanyáram 3 x 20 Ah) megtalálható. Autópálya lehajtó 2.4 km-re, szabad strand 5 km-re található. Szőlőskislakot jó minőségű kerékpár út köti össze Balatonboglárral.
Eladó Építési telek, Bugac,
1.89 millió Ft
Telekméret: 717 m2
Bugac központi részén építési telek ELADÓ!
Bugac központi részén építési telek ELADÓ!   - 717 nm - csatorna a telkre bekötve - villany, víz és gázvezeték telek előtt - a mellékelt fotó illusztráció     ELADÓ Telkeink találhatóak Felső-széktón, Katonatelepen, Matkón, Jakabszálláson, Nyárlőrincen, Kada-falván, Helvécián, Ballószögben, Kerekegyházán, Bugacon, Lajosmizsén, Borbáson és Felsőlajoson is, részletesebb tájékoztatásért, kérem keressen meg!                                                               Mi felépítjük Álmai Otthonát! Komplex szolgáltatásainknak köszönhetően Hitellel, CSOK-kal, illetve Új-, és Használt Ingatlanok Eladásával és Kiadásával is foglalkozunk!  
Eladó Építési telek, Bugac,
1.99 millió Ft
Telekméret: 717 m2
Bugacon építési telek ELADÓ!
Bugac központi részén építési telek ELADÓ!   - 717 nm - villany és csatorna a telkre bekötve - vezetékesvíz és gáz telek előtt - a mellékelt fotó illusztráció     ELADÓ Telkeink találhatóak Felső-széktón, Katonatelepen, Matkón, Jakabszálláson, Nyárlőrincen, Kada-falván, Helvécián, Ballószögben, Kerekegyházán, Bugacon, Lajosmizsén, Borbáson és Felsőlajoson is, részletesebb tájékoztatásért, kérem keressen meg! Mi felépítjük Álmai Otthonát! Komplex szolgáltatásainknak köszönhetően Hitellel, CSOK-kal, illetve Új-, és Használt Ingatlanok Eladásával és Kiadásával is foglalkozunk!    
Eladó Zártkert, Monor,
4.59 millió Ft
Telekméret: 1 306 m2
Alkalmi áron eladó Monoron, jelenleg zártkert minősítésű telek.
Alkalmi áron eladó Monoron, jelenleg zártkert minősítésű telek. A telek körbekerített, 1306 m2 -es, jelenleg két részre tagolt, különlegessége, hogy két útcára is nyílik, szabályos téglalap alakú, tehát NEM nyeles telekről van szó.   A telek 15 %-os beépíthetőséggel rendelkezik, mellette is lakóingatlan található, illetve a környéken is állandó lakhatással rednelkező ingatlanbok és családok élnek!   Telken belül az ÁRAM, fúrt kútról üzemelő vízhozam és kibetonozott emésztő is rendelkezésre áll!   Pontosan tájékoztatom, tehát felkészülten várom érdeklődését! Hétvégén is megtekinthető, előre egyztetett időpontban!   R.R.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Vizközeli - Balaton max. 500 méter

Zöldövezeti

Eladó Üzlethelyiség, Balatonkeresztúr,
89 millió Ft
Alapterület: 321 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 6 + 1 szoba
Befektetők figyelem! A City Cartel ingatlaniroda kínálatában eladó Balatonkeresztúron, üzletileg kitűnően megközelíthető helyen, jó infrastrukturális adottságokkal, kedvező ár-érték arányban lévő, 321 m2-es téglaépület, 1376 m2-es telken. A balatonmáriafürdői központi strand mindössze 500 m-re található. Alsó szinten nívós ügyféltér, műhely, szociális blokk (mosdó, öltöző, zuhanyzó), műhely és garázs szerelő aknával található.  A felső szint külön bejáratos, itt 6 tágas szoba, hatalmas és világos nappali+konyha+étkező egyben, 2 zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, valamint 2 külön wc és 1 tároló helyiség került kialakításra. Az ingatlan a 2000-es évek elején épült, szerkezetileg és statikailag kifogástalan állapotban van. Fűtésről gázcirkó gondoskodik. Parkolásra az udvarban vagy garázsban van lehetőség. Rengeteg lehetőséget rejt magában!   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!   Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.  Az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatónkat:   https://www.citycartel.hu/adatkezeles/
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Iparterület, Nyíregyháza,
180 millió Ft
Alapterület: 960 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Belvárosi telephely eladó!
Belvárosban telephely, üzlettel, irodával, műhelyekkel, raktárakkal eladó! - 960 m2 épület - 1856 m2 telek - összközmű, ipari áram - udvari beállók.   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»