Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó külterület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Külterület, Nyíregyháza,
40 millió Ft
Telekméret: 6 673 m2
Nyíregyháza Tiszavasvári út ipari parkhoz közel telkek eladók
Nyíregyháza Tiszavasvári út melletti területen telkek eladók. Az ipari park szomszédságában található telkek jelenlegi megnevezése gyümölcsös. A négy egybefüggő telek 6.673nm, de további két telek vásárolható meg hozzá, így növelve a telkek területét 9.891 nm-re, melynek az ára így 51 MFt. Fogynak a telkek, ha ipari vagy mezőgazdasági tevékenységben gondolkodik érdemes megtekinteni! Az ingatlan kifüggesztendő.
Zöldövezeti

Eladó Külterület, Nyíregyháza,
37.8 millió Ft
Telekméret: 12 823 m2
Nyíregyháza - Rozsrét külterületi telek eladó
Nyíregyháza - Rozsréten kivett anyaggödör megnevezésű ingatlan, két helyrajzi számon eladó. A két telek együtt eladó, összes területe 12823 nm. A terület feltöltés alatt van, köves út mellett terül el. Ha a nagyságrend az elképzelésével találkozik mind árban, mind négyzetméterben, szívesen megmutatom. Indulnak a pályázatok, lehet, hogy éppen erre van szüksége a vállalkozásának? 
Vízparti

Eladó Külterület, Sarud,
550 millió Ft
Telekméret: 100 000 m2
Sarud, eladó telek a Tisza-tó partján
A Tisza-tó partján Sarudon kínálunk eladásra egy 10 hektáros területet,saját fúrt termálkúttal,melynek területe 150 m2 A kinyert víz hőfoka 50,6 Celsius-fok, 948 méterről tör fel, a kút kapacitása pedig elérheti a percenkénti 948 litert is A geológus szakértők szerint,a kiváló minőségű sarudi forrás hazánk tíz legfontosabb termálkútjának egyike lehet, a település pedig üdülőfaluvá válhat. A víz ásványianyag-tartalma 1378 milligramm/liter, főleg nátriumban gazdag. Fontos, hogy az európai uniós előírásokat is figyelembe véve mind az arzén-, mind a bór- és a jódtartalom bőven alatta marad az ivóvízre is előírt határértékeknek. A mért adatok alapján a víz metántartalma igen magas, ami egy esetleges ilyen irányú kiegészítő hasznosításnak is alapja lehet A víz gyógyvízzé minősített, a forrás a szakemberek szerint Magyarország tíz legfontosabb termálkútja közé tartozhat majd.. Bővebb információért kérem keressen telefonon.
Jó közlekedéssel

Eladó Külterület, Budapest, XXI. kerület,
28 millió Ft
Telekméret: 1 196 m2
Hároson eladó telek!
XXI. kerületben, Hároson, ezáltal kiváló közlekedési lehetőség közelében, csendes, mellékutcában, kínálunk kiadásra egy 1196 nm-es teleket. Környezet Gyönyörű környezet, csendes utcák ölelésében elhelyezkedő telek, egy nyugodt otthon megteremtését biztosítják. Csendes rész, kellemes szomszédsággal, közelben könnyen elérhető, óvoda, általános iskola, számos tömegközlekedési eszköz, valamint a kiváló közlekedést biztosító összekötő utak. Közlekedés A közlekedésben fontos szempont, hogy a M0-ás autóút 10 percre van, így könnyen megközelíthető Budapest bármely része. Az utca végén buszmegálló található ahonnan a csepeli HÉV- kb 20 perc alatt elérhető, így a belváros könnyen megközelíthető.
Eladó Külterület, Szolnok,
8.6 millió Ft
Telekméret: 3 884 m2
Külterületi telek eladó
Szolnok külterületén található 3889 m2 es terület, közvetlen csatlakozással a 32 úthoz (telek szélessége 20 m) akár üzleti vállalkozás céljára eladó! Jelenleg szántó besorolású a terület, átminősítése megoldható!   Irányár 8.600.000.-Ft Érd: 70 411 9927
Eladó Külterület, Budapest, XXI. kerület,
377 millió Ft
Telekméret: 18 816 m2
Eladó Csepelen egy Dunaparti ingatlan
  Eladó Csepelen Dunaparti ingatlan 18816 nm, ami az alábbiakban részletezettek szerint hasznosítható. A 14122 nm-es terület közkert, közpark célra hasznosítható és ennek megfelelő fejlesztések hozhatók létre rajta. A 4694 m2 terület Nagykiterjedésű rekreációs és szabadidős különleges terület, amelyre építhető tábor, sporthotel stb. A terület mellet végig bicikliút fog épülni, illetve a Kemény Ferenc nevű program keretében tervezik egy evezőspálya kiépítését kb 1,5 km hosszan, továbbá a területtől 300m-re lesz kiépítve a tervek szerint egy diákváros. Övezet: K-Rek/É-V - Nagykiterjedésű rekreációs és szabadidős különleges terület (K-Rek) ( 4694 m2 ) Beépítési mód: szabadon állóBeépítettség megeng. legn. mértéke: 25 % Kialakítandó legkisebb telekterület: 2000 m2Legnagyobb terepszint alatti beép.: 50 % Telek legkisebb szélessége: 25 mZöldterület legkisebb mértéke: 50 % Legnagyobb szintterületi mutató: 1Megeng. legkisebb épület magasság: 4 m Szintterületi mutató (parkolási): 0,25Megeng legnagyobb épület magasság: 16 m Építmény legn. homl.magassága: Egyéb: Övezet: Zkp/É - Közkert, közpark (Zkp) ( 14122 m2 ) Beépítési mód: szabadon állóBeépítettség megeng. legn. mértéke: 3 % Kialakítandó legkisebb telekterület: 10000 m2Legnagyobb terepszint alatti beép.: - % Telek legkisebb szélessége: 20 mZöldterület legkisebb mértéke: 80 % Legnagyobb szintterületi mutató: 0,03Megeng. legkisebb épület magasság: - m Szintterületi mutató (parkolási): -Megeng legnagyobb épület magasság: 7,5 m
Eladó Külterület, Üröm,
75 millió Ft
Telekméret: 6 999 m2
Ürömön, a Budakalászi út mentén eladó egy 6999 nm-es, 3 minőségi besorolású szántó. Beépíthetőség 3 %. Budakalász, Üröm és Békásmegyer határán található új építésű házak környezetében. A telekről gyönyörű kilátás nyílik a Pilisi hegyvonulatra. Ideális terület lakópark, vagy akár egy kis város közeli rancs kialakítására is.   Ár: 75 millió Ft
Eladó Külterület, Nyúl,
6.9 millió Ft
Alapterület: 3 809 m2
Nyúlon örökpanorámás telek eladó
Csendre, nyugalomra vágyik, mégse távol a nagyvárostól? Győrtől 13 km-re Nyúlon, 3809m2 -es gyönyörű, örökpanorámás telek azonnal megvásárolható!   Közművek: kb. 250m távolságra találhatóak Beépíthetőség: 3% Megközelítés: aszfaltos úton   Igény esetén precíz, pontos kivitelezőt ajánlunk, aki megvalósítja elképzeléseit. Teljeskörű ügyintézéssel várom kedves Ügyfeleimet, a tervezéstől egészen a hitelekkel és támogatásokkal kapcsolatos tájékoztatásig és ügyintézésig. Kérdései lennének? Megvásárolná? Hívjon, vagy írjon bátran!
Eladó Külterület, Baja,
15.24 millió Ft
Telekméret: 2 752 m2
Baján az elkerülő úton telek eladó
Baján az elkerülő úton, 2752 m2 alapterületű telek eladó. Ipari áram van az ingatlanon, de jelenleg csak ideiglenes áramvételi lehetőséggel rendelkezik.  Víz fúrott kútról megoldható. Beépíthetősége 40% a területnek és a maximális építmény magasság 12 m.   Hívjon a megtekintés miatt!   Jurity Petra +36307920096 Ha további kérdése van, forduljon hozzám bizalommal! Ha hitelre van szüksége, a legkedvezőbbet ajánlom és az  ügyintézés fáradalmait is átvállalom! Ügyvédet sem kell keresnie, hisz ingatlan ügyekben jártas, profi ügyvédet is  biztosítunk az Ön részére.        
Eladó Külterület, Sopron,
29.9 millió Ft
Telekméret: 5 600 m2
A szóban forgó terület Sopronban, a Lővér Camping mögött helyezkedik el. 5600 m2, melynek egy része kivett udvarként telekkönyvezett. Itt egy kisebb lakóház állt korábban, melynek a nyilvántartásban feltüntetett paramétereit követve építmény elhelyezhető. Murvás úton megközelíthető, nyugodt terület a természet által ölelve. Nem túl távol a várostól, de igazi elbújós terep. Egyébiránt befektetésnek is megfontolandó lehet hosszabb távon.
Eladó Külterület, Sopron,
12.9 millió Ft
Telekméret: 3 450 m2
3%-ban Építhető Külterület További Lehetőségekkel!
Potzmann dűlőben található kertet ajánlok figyelmükbe. A közel 3500 m2 nagyságú terület 3%-ban beépíthető, a környéken már többen laknak. Villany bevezetve, fúrt kúttal rendelkezik a telek.Csatorna és gáz nincs a környéken, mint ahpgyan vezetékes víz sincs még. De ezek hiánya manapság már áthidalható. A kertben egyébként számos gyümölcsfa található, ha nem szeretne kiköltözni, hétvégi pihenőteleknek például tökéletesen alkalmas, az M85 autóút viszonylagos közelsége pedig egyéb szempontok alapján is megfontolásra késztetheti a terület kapcsán.
Eladó Külterület, Kiskunfélegyháza,
297.42 millió Ft
Alapterület: 92 142 m2
Kiváló lokáció logisztikai központnak!
 Eladó a FOCUS INGATLAN kínálatából Kecskemét és Kiskunfélegyháza között, 9 hektáros ipari terület.   Jellemzők:   - GKSZ besorolású - 60%-ban beépíthető - 8.5 m párkánymagasság - vízvezeték a telek előtt - gázvezeték a telek előtt - 220V - 380V a telken - rendkívül jól megközelíthető autópályán   Ajánlom telephelynek vagy logisztikai központnak területet kereső ügyfeleimnek, aki az országban délkeleti irányba szertnének nyitni.   Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink számára DÍJTALANOK!   ELADÓ vagy KIADÓ ingatlana van? HITEL-re van szüksége? Hívjon, szívesen segítek!   Válogatott kínálatunkat tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalán! www.FOCUSINGATLAN.HU Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!
1
2
3
»