Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó zártkert
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Győrújbarát,
15 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Tégla
Győrújbaráton zártkerti ingatlan gyönyörű panorámás telekkel eladó
Szeretne hétvégente kiszakadni a város zajából, hétvégi házat berendezni, saját termő gyümölcsössel rendelkezni, esetleg új otthonát is felépíteni gyönyörű örökpanorámás környezetben? Akkor Önnek ajánlom megvételre Győrújbarát panorámás részén ezt a zártkerti ingatlant 1798 m²-es telekkel, ugyanis ez az összes lehetőséget magában rejti! Maga a zártkerti ingatlan egy kis 20 m²-es kétszintes alápincézett  házikó, a körülötte elterülő  telek egy oldalról bekerített, murvázott útról megközelíthető, és körbenézve gyönyörű örökpanorámás látvány tárul a szemünk elé. Derült időben ellátni egészen a Budapestet körülvevő hegyvidékig is! A  kis ház felújítás után átalakítható kényelmes kis hétvégi házzá, a víz és a villany az utcában van elérhető  távolságban. De ha teljesen új épületet szeretne felhúzni, illetve állandó otthonát tervezi e gyönyörű vidéken, erre is megvan a lehetősége. A telek 5%-a  építhető be, azaz egy kb. 53 m²-es otthonos kis lakóház könnyű szerrel felépíthető. Itt garantáltan minden nap olyan, mintha nyaralna! A gyönyörű nagy telek vonzereje az örökpanorámán kívül még abban is rejlik, hogy termő gyümölcsfák vannak rajta, melyek  nem voltak permetezve legalább 8 éve, így a hely  bio gazdálkodásra is alkalmas. Itt kiválóan lehet családi-baráti szabadtéri összejöveteleket tartani, bográcsozni, sütögetni - barátai biztosan el lesznek ragadtatva, ha e csodálatos panorámás helyen látja őket vendégül! Ha Önnek is úgy tetszik mint nekem, ne várja meg, hogy más csapjon le rá! Hívjon és legyen Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne, abban is segítségére lehetek. Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet.  
Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Győr,
13.5 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Szobák: 1 szoba
Győr Pósdomb részén zártkerti nyaraló eladó!
Győr Pósdomb részén zártkerti nyaraló eladó! Szeretné saját maga megtermelni a zöldségeket, gyümölcsöket vagy pihenéssel, bográcsozással eltölteni a szabadidejét, barátai, családja társaságában, közel a városhoz? Ezen a 1550 nm-es telken lehetősége nyílik rá. Található itt egy 20nm alapterületű kis ház, amely két szintes, a felső szinten egy hálószoba található, alul pedig egy konyha beépített főzőlappal, fürdő WC-vel és egy előszoba. Az előszobában és az emeleten beépített szekrények kaptak helyet. A ház alatt egy pince is van, amelyben a zöldségek gyümölcsök tárolása is megoldható. A fedett terasz és kerti tó is kellemesebbé teszi az itt töltött időt.  Villany fűtés van a házban, akár állandó lakhatásra is alkalmas!   A kerti szerszámok tárolására egy kis melléképület is rendelkezésre áll. Villany van, a vízellátás fúrt kútból megoldott. Ha Ön is úgy látja a benne lévő lehetőségeket, mint én, ne várjon arra, hogy más vásárolja meg!
Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Miskolc,
17.9 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Zártkerti ingatlan Ruzsinszőlőben
Csend, nyugalom, jó levegő, madár csicsergés és mondhatni az erdő közepén található az itt meghirdetett ingatlan. Amennyiben Ön ilyenre vágyik, akkor ezt meg kell néznie.  Ezt a csodálatos környezetet egy pont most nagykorúvá vált, rusztikus belsővel rendelkező, tetőtér beépítéses családi ház teszi teljessé. Az épület téglából épült, 5 cm-es külső szigeteléssel, a tető  3 éve kapott új, betoncserép héjazatot, az épület melletti járdát a stablon deszkába szerelt LED-égők világítják meg.  A közművek közül a villany és a víz van bevezetve az ingatlanba, a szennyvízelvezetés derítőbe történik. A fűtés kandallóval megoldott, de rendelkezik az ingatlan egy MIDEA hűtő-fűtő klímával is. A fűtési idény 3 m3 fával megoldható. A külső nyílászárók hőszigeteltek, borovi fenyőből készültek, a földszinten ráccsal ellátottak, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági nyílászáró. A falak festettek, a burkolat laminált padló és járólap. A 2029 m2-es telek gondozott, fele részben körülkerített, szélessége 12 m. Az épület hasznos alapterülete kb. 70 m2, amelyből a földszint 40 m2-t tesz ki.  Az ingatlan tehermentes, teljes bútorzattal eladó, rövid időn belül birtokba vehető, mivel művelési ágból kivont terület, tehát egy normál adásvételi szerződéssel megvásárolható.
Eladó Zártkert, Győr,
8.6 millió Ft
Telekméret: 798 m2
Győrben a Tatai út mellett, zártkerti telek eladó!
Győrben a Tatai út mellett, zártkerti telek eladó! Társasházban lakik, de szeretne gazdálkodni, vagy pihenéssel, bográcsozással eltölteni a szabadidejét, barátai, családja társaságában, közel a városhoz? Ezen a 798 nm-es telken lehetősége nyílik rá! Található itt egy 16nm-es kis ház, amely két helyiségből áll és még a fűtésére is van lehetőség egy kályhával. A kerti szerszámok tárolására egy kis melléképület is rendelkezésre áll. Villany van, a vízellátás pedig fúrt kútból megoldott.   Ha Ön is úgy látja a benne rejlő lehetőségeket, mint én, ne várjon arra, hogy más vásárolja meg!
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Kecskemét,
2.49 millió Ft
Telekméret: 1 647 m2
Hetényegyháza-Úrihegyben zártkert eladó
Hetényegyháza-Úrihegy térségében 1647nm-es zárkerti telek eladó.   A terület, jelenleg ingatlan épitésére nem alkalmas !!!   Hobbi kertnek, zöldség, gyümölcs termesztésre,hétvégi  pihenésre ideális.   Villany leköthető.   Keressen minket bizalommal!
Eladó Zártkert, Sóskút,
6.45 millió Ft
Telekméret: 1 207 m2
Sóskút Öreghegyen zártkerti panorámás telek eladó!
Emlékszik még gyermekkora gyümölcseinek zamatára? Szeretne kertjének padján üldögélve, saját terméseit fogyasztva csodálni a környező táj szépségét? A nyüzsgő városból néha a természet csendjére vágyik? Ezen a telken mindebben része lehet! Jelenleg gyümölcsfák (körte, barack, alma, szilva), szőlő és ribizlibokrok találhatóak itt, de a remek talaj sokféle növény termesztésére alkalmas. A kert gondozása közben újabb energiával tölti fel az Ön elé táruló pazar kilátás. Ha idén már Ön szeretné leszüretelni a terméseket, hívjon mielőbb!
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Szeged,
15 millió Ft
Alapterület: 730 m2
Szegeden zárt kiskert eladó!
Szeretné az első téglától az utolsó mozzanatig meghatározni, hogy hogyan nézzen ki otthona? Lehetősége van rá, ha nem kész házat, hanem építési telket vásárol meg. Álmodja meg saját otthonát, és valósítsa meg ezen a Szegeden található Baktói kertekben lévő telken, egy szép, nyugodt környezetben! Kiváló befektetési lehetőség is, hiszen a már megépült házat kiadhatja, amellyel folyamatos bevételt teremt, vagy értékesítheti szép haszonnal gyors megtérülési idővel. A csatorna az utcában megtalálható, víz és villany pedig a telek előtt, amire már csak rá kell csatlakozni. A szomszédok nagyon kedvesek, tehát ha csak idényjelleggel szeretne itt élni, akkor is biztonságban tudhatja a vagyontárgyait. Amennyiben gyümölcsökkel szeretne foglalkozni hobbi szinten arra is tökéletesen alkalmas, hiszen bőven akad benne gyümölcsfa.   Annak ajánlom a telket, aki kedveli a természetet, szereti a kihívásokat és egyedi, saját tervezésű otthont szeretne. Engedje hát szabadjára fantáziáját és valósítsa meg álmait! Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. 
Kertkapcsolatos

Eladó Zártkert, Debrecen,
17.5 millió Ft
Alapterület: 72 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 + 3 szoba
3 szobás, étkező-konyhás zártkerti ház
Jó elosztású, kellemes biczókerti ingatlan keresi új gazdáját!   Az ingatlan tulajdonságai: - 72 nm-es az ingatlan; - 18 nm-es terasszal rendelkezik; - Fűtése vízteres kandalló, amire radiátorok vannak kötve (minden helyiségben van radiátor); - Nyugodt, madárcsicsergős környezet; - Déli - délnyugati tájolás; - Villany az épületben, a víz és a gáz az utcában van; - Vízellátásról hidrofor gondoskodik, mely saját fúrott kútról üzemel; - 6 köbméteres emésztőgödör gondoskodik a szennyvízelvezetésről; - Az udvaron fel van állítva egy körülbelül 15 nm-es lemezgarázs;
Eladó Zártkert, Győr,
16.9 millió Ft
Alapterület: 25 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Győr-Pósdombon 815m2-es zártkerti ingatlan 25m2-es hétvégi házzal eladó!
***Győr-Pósdombon 815m2-es zártkerti ingatlan 25m2-es hétvégi házzal eladó!***   Az Aranypart Ingatlan eladásra kínálja ezt a Győr-Pósdomb részen található 815m2-es 3%-os beépíthetőségű, 25m2-es tégla építésű hétvégi házzal rendelkező zártkerti ingatlant!   A telken egy 25 m2-es, lakhatásra is alkalmas tégla építésű ház található, mely teljesen alábetonozott pincére épült! A lakás elrendezése a következő: 1 szoba + konyha + fürdőszoba.  A helyiségek vegyesen fa és műanyag nyílászárókkal felszereltek. A fűtését elektromos fűtőpanel biztosítja.  Gáz nem került bevezetésre, villany (230V) bekötve, hideg víz ellátásról saját fúrt kút gondoskodik, a melegvíz ellátás villanybojlerről történik, illetve a szennyvíz elvezetésre derítő található a telken.   A riasztóval felszerelt épület egy 10 cm-es hőszigetelést kapott, valamint elkezdődött a pince rész hálószobává alakítása.   Az ingatlan lakcímmel is rendelkezik, így a bejelentkezés is lehetséges.   Nagy előnye, hogy a nyüzsgő várostól távol esik, ugyanakkor a belváros csupán pár percre található. A kedvező ár mellett fontos megemlíteni, hogy a telken több gyümölcsfa is található (alma-, körte-, meggy- és diófa) a kert pedig szépen gondozott.   A részletekért keressen bizalommal!   Pintér Attila +36 30 635 2698   További szolgáltatásaink: -díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézés -értékbecslés -energetikai tanúsítvány -ügyvédi ügyintézés -biztosítás
Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Győr,
9 millió Ft
Alapterület: 12 m2
Építési mód: Fa
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Győr-Pósdombon 788m2-es zártkerti ingatlan faházzal eladó!
***Győr-Pósdombon 788m2-es zártkerti ingatlan faházzal eladó!***   Az Aranypart Ingatlan eladásra kínálja ezt a Győr-Pósdomb részen található 788m2-es 3%-os beépíthetőségű zártkerti ingatlant!   A telken egy 10 m2-es, lakhatásra nem alkalmas könnyűszerkezetű faház található, mely teljesen alábetonozott pincére épült!   A riasztóval felszerelt kisházban a villany (230V) bevezetésre került, a telken pedig az öntözéshez szükséges hidegvíz ellátásról a saját fúrt kút gondoskodik.   A ingatlan nagy előnye, hogy a nyüzsgő várostól távol esik, ugyanakkor a belváros csupán pár percre található. A kedvező ár mellett fontos megemlíteni, hogy a telken több gyümölcsfa is található (alma-, körte-, meggy- és diófa) a kert pedig szépen gondozott.   A részletekért keressen bizalommal!   Pintér Attila +36 30 635 2698   További szolgáltatásaink: -díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézés -értékbecslés -energetikai tanúsítvány -ügyvédi ügyintézés -biztosítás
Eladó Zártkert, Sóskút,
14.3 millió Ft
Alapterület: 2 212 m2
Sóskúton panorámás telek eladó!
Sóskúton a Felső (Alsó)-Zselléri úton a Lovarda közelében, panorámás, 2212 m2-es külterületi telket kínálok eladásra. A telek utcafronti, körbe van kerítve kerítéssel, kapuja igényes. A villany telken belül, víz az utcában. A környék beépített, a csatornázást emésztővel oldják meg.   A kert rendezett, enyhén lejtős. A buszmegálló pár perc sétára van.  További kérdéssel keressen bizalommal!
Eladó Zártkert, Hódmezővásárhely,
7.5 millió Ft
Alapterület: 35 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Hódmezővásárhelyen dupla zártkert akár egyben, akár külön eladó
Hódmezővásárhelyen kínálom eladásra ezt a zárt kertet dupla építési telek lehetőséggel, két utca fronti bejárási lehetőséggel, amely 2005 m2 területén 2 kisebb téglából készült épülettel, fúrt kúttal rendelkezik. - 2000 m2 területű telek, amely szétválasztható - fúrt kút - 2 kisebb épület, amelyek tárolásra alkalmasak - 2 utcafronti bejárat - bejárati oldalakon a gázvezeték megtalálható Amennyiben szívesen építkezne vagy hétvégi kertként hasznosítaná, keressen bizalommal!
1
2
3
4
5
»